Health centre with a green touch

Designed by Studio Elements

Designing an area with space constraints is always a challenge and designs that overcome such limitations beautifully are not many. The challenge lay in transforming the space a highly functional one without wasting any space. This highly functional and cozy space designed nutritionist’s health centre with same space limitation is one such stunning example of creativity, design and space management.

The interiors of En Forme health clinic designed by team of interior designers of Studio Elements, features a delightful walls and white furniture which make the place feel more spacious. The clinic’s main attraction is the lighting in bright colors that lends the space an openness and warmth.

The décor is also designed with artificial greenery that soothes the waiting patients’ eyes as soon as they enter this compact space and creates a relaxed and warm atmosphere. The slight nuances of looking into patient psychology is also addressed in the design of this clinic space

 

Designers: Studio Elements

Project Name: En Forme

Location: Thane, Maharashtra, India

Area: 250 SQ.FT. (Build-up area)

Category: Other Spaces, Interiors

Designer in Charge: Trupti Puranik

All project images are © Architecture firm/Design firm/Student and Photographer mentioned respectively. The text is provided by the Architecture/Design firm/Student which may have been edited as per the editorial discretion.

RELATED POST